Friday, April 20, 2012

Lesen Besar


oh pelis...abaikan the pic ok....yeah!!it looks so classic coz saya pergi ambil gambar ni kt kedai Apek yang sangat classic jugak..and of coz, look slimmer coz it was took 2 years ago...hu...so pelis do not compare the past pic with current pic ok..he...But Yeah!!!finally, i can not even imagine about this..."Lesen Besar" dah...after 2 years wif one summon and ditahan polis sekali...i get "Lesen Besar"...but please bear in mind, Lesen besar bukannaya maksud jadi samseng besar ye kat jalan raya...Safety is always 1st..although, kekadang i forgot about it too sbb nk cepat sampai Home Sweet Home kan..he..but you guys do not be like me ok!!Drive Safely,if you don't love your ownself, remember ada org lain pun bayar cukai jalan gak..

oh ye, ari tu renew lesen kat JPJ Maju Junction and tahu x? x sampai 10 minit dah siap...huish..pantas sungguh...good job JPJ!!he...so, next renewal will be 30 August 2015...yeah, its my bezday!!

Firefly out!!

0 comments:

Post a Comment