Sunday, May 5, 2013

Keputusan PRU ke 13

Marilah mari, mari mengundi..gamaknya kena tunggu lagi 5 tahun baru leh mengundi...he...almaklumlah x cukup umur lagi...poyo..padahal x daftar ngundi...huh...tetibe macam menyesal lak x g mendaftar awal2 ari tu...even my lil sis pun dah 1st time mengundi hari ni..

So sama2 lah kita nantikan keputusan..Dacing ke, Bulan ke, Bulan kena belah ke, roket ke....jam loceng ke yang menang..Mana2 parti pun yang menang..ingat ini amanat rakyat, jagan dah menang lupa semua janji2 yg anda dah tabur kepada rakyat..tugas pemimpin sagat berat..di akhirat nanti anda org terawal yang akan dihisab...jagalah amanah yang diberikan oleh rakyat..InsyaAllah...senang didunia dan di akhirat..

saya yang x mengundi tahun ni tetibe insaf...baiklah lepas ni saya terus daftar undi ye..pesanan ikhlas dari SPR....hahahahaha..

Firefly out

0 comments:

Post a Comment