Sunday, May 8, 2011

Entry confirm kena samak

kepanasan!!panas betul la 2-3 hari ni...pening kepala saya..hmm..sampai kan tadi kan...saya mandi ais..hahaha..leh x?hahaha...kepala da sakit sangat..saya amik ais letak dlm baldi, ha...amik ko...lega sikit..tp sekejap je la..ni da menggelupur panas balik..hu...

entry ni mmg confirm kena samak..hahaha..

saya dulu2 mmg hantu game...he...tp sekarang ni installer game tu semua da g mana entah...tapi saya memang dari dulu mmg suka gile main game yang kena samak ni...he...nama game ni GOLDMINER..korg pernah main tak?saya pn tahu kenapa saya suka sangat..padahal x de la mencabar sangat game ni...kui3x..

ni la game GOLDMINER

simple je..kena gali emas2 n diamond

dlm game pn ada shopping..hahaha

ha..ni la sbbnye kena samak..nampak x apa yg saya nmpak...ala yg bawak berlian tu..hahaha

hahaha..betul x?confirm kena samak...hahahaa..sesape yg rajin,leh la try cari n main...tp lepas main kena samak ok...hahaha...mental btul saya ni..

Firefly out..

1 comments:

Yna Mina said...

aku pon men gak game ni weh!haha

Post a Comment