Sunday, June 19, 2011

Stanza Cinta Adaptasi Novel Stanza Cinta hasil nukilan Nurull Halawati

Lagi...lepas cerita Trilogi Cinta, Nora Elena, Ombak Rindu...ada lagi drama yang diadaptasikan dari novel. This time, Novel Stanza Cinta yang bakal dipaparkan di TV3 setiap hari Ahad pukul 9 malam,bagi menggantikan slot Mentor yang baru je abes last 2 weeks..saya tak pernah baca lagi novel ni.kalau dulu cari novel kat kedai ada gak la belek2..tp entah kenapa x tergerak lak nk beli..he....so, petang ni nak g kedai buku jap kt Jusco Tebrau..nk check out novel ni...




Amni Sorfina memerlukan seorang lelaki yang mampu membimbingnya, bukan lelaki yang dia perlu bimbing. Dalam masa yang sama, dia berasa bertanggungjawab membimbing Irfan ke jalan yang lurus.

Perlukah dia mengorbankan cintanya yang terlalu mendalam buat Taufiq, demi menunaikan sekeping janji dan amanah?

Berhadapan dengan saat paling sukar dalam hidupnya, Amni harus belajar tersenyum dalam derita dan bersangka baik dengan segala takdir Allah buatnya.

Apakah ini bermakna dia harus melepaskan pergi sesuatu yang paling diinginkan, yang sejak 


Amni Sorfinasekian lama baru ditemui?


SAya dapat tahu yang novel ni terhasil dari pengalam author ni sendiri..hmm..interesting..
Recently saya perasan yang hobi lama saya da balik..he.baca buku...da lama rasanya saya x mcm ni...he...ok la gak kan..mengisi masa lapang...xdela saya boring sangat...


So malam ni jom kita sama-sama duk depan tv untuk tengok 1st episode ok..saya tak sabar nk tengok Aaron Aziz yang macam pisang goreng da sekarang kt TV and filem..he..enjoy!!


Firefly out!!

0 comments:

Post a Comment