Thursday, February 9, 2012

Drama Queen : The Moon That Embrace The Sun & Wild Romance

sambung kisah Drama Queen..he...sekarang ni saya tengah follow 2 cerita korea yg bagi saya best la kan ..org lain saya x tahu la kan..he...

First drama, The Moon that Embrace the Sun,





Sinopsis:

The Moon Embracing The Sun tells a love story between King Lee Hwon and a female shaman named Wol. Wol was born from a noble family and became the crown princess, but she was entrapped and faced execution. Finally, she lived as a shaman.(Dramacrazy)

tgk sinopsis mcm cerita historical kan..cite lelama..he..mmg pun..tp siyes best..nak tahu 2 sebab kenapa kita patut tgk drama ni?he..

1. sbb Kim Soo hyun ada.sape kim soo hyun?ala, tengok tak cerita Dream high?kalau tengok mesti konpem kenal Kim Soo Hyun ni...yang menarik tentang Kim Soo Hyun ni bagi saya ialah dialect/slang korea dia..he..lain dari yg lain la...mcm cute je kan...he..

2. sbb Han Ga In. ish cantik betulkan dia ni..jeles betul saya tgk dia..dari dulu mmg jeles tul ngan kecantikkan dia..he..

3, cerita ni romantik dia lain macam sikit.

Drama kedua, Wild Romanace,





Sinopsis:

This drama tells a love story between a baseball player and a female guard who is a former judo athlete.(Dramacrazy).Everything starts on the birthday of Eun Jae's dad. Eun Jae ran into Park Moo Yul, who is the 2nd baseman of 'Green Dreamers', when she is drunk. Eun Jae who is a fan of 'Blue Seagulls', starts a fight with Moo Yul who led the 'Green Dreamers' to victory. The next day, internet is on fire with the video called 'Humiliated Park Moo Yul'. Because of this video, career of both Moo Yul and Eun Jae, who recently got a job as a bodyguard, are in danger. In the end, they decided to put on a show against the public! They lie that Eun Jae is Moo Yul's private bodyguard and the video was recorded when Eun Jae was giving a self-defence demonstration to Moo Yul. Like this, Eun Jae becomes real bodyguard of Moo Yul. It seemed like everything worked out just fine, but the problem is that they can't stand each other's existence...(mysoju)

cerita ni pun best..he..nk tahu 3 sebab kita kena tengok drama ni?

1. mestila sebab Lee Dong Wook ada kan...ala Hero cite yg gile hot dulu..my girl..ingat x...ish3x..hensem betul saya tengok dia dalam cerita ni...cair..

2.sbb lee si young...kenal x perempuan ni?yg berlakon cerita Naughty kiss tu..tapi bukan heroin tau dalam cerita tu...he..saya suka betul tengok Lee Si Young ni berlakon..kelakar dia leh bawak, anggun pun boleh...mmg pelakon berbakat la..

3. sbb rambut Lee si Young dalam cerita ni mcm rambut Hafiz awan Nano nano nano..rambut tu mesti pergh....he..

ok tu aje...so, kalau rajin leh la klik link2 yg saya dah bagi kt atas tu untuk tgk..opss lupa nk bgth..both of the dramas still sedang ditayangkan kat korea..skrg baru episode 11..x sabar nk tgk cerita ni sampai abes kan..

Trailer
 


okla firefly out..ada cerita best nanti saya share lagi..

0 comments:

Post a Comment